Pizza

Ciasto Tradycyjne (+ koszt opakowanie), Szpinakowe (+ koszt opakowanie)
32 cm
50 cm

Obiad Dnia

  • Oferta specjalna Teraz niedostępne

    Zupa + drugie danie

    (obiad dnia)

Niedzielny Obiad

  • Teraz niedostępne

    Niedzielny Obiad Dnia

    Zupa + II danie

Zupy

  • Krem z brokułów

    krem na bazie bulionu podany z grzankami
  • Chilli Con Carne

    zupa meksykańska z mięsem mielonym, fasolą, czosnkiem, aromatycznie przyprawiona i zasypana serem żółtym i grzankami
  • Krem jarzynowy

Dania główne

  • Nowość

    Kotlet Mimoza z bryndzą i boczkiem

    frytki, zestaw surówek, sos czosnkowy
  • Kurczak triyaki

    grillowany filet z kurczaka w sosie teriyaki z sezamem, ryżem i sałatką wiosenną
  • Kotlet schabowy z kością

    w panierce, z ziemniaczkami pieczonymi i kapustą zasmażaną
  • Rolada wołowa

    w sosie podawana z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
  • Placki ziemniaczane po zbójnicku

    z gulaszem
  • Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym

  • Krokiem z mięsem

    z barszczem
  • Krokiet z serem żółtym i pieczarkami

    z barszczem
  • Krokiet z kapustą i grzybami

    z barszczem
  • Wołowina w sosie pieczarkowym

    z suszonymi pomidorami, kaszą jaglaną, cebulą i rukolą
  • Kurczak z ananasem i żurawiną

    grillowany filet z ziemniakami pieczonymi i sałatką lodową
  • Pieczarki panierowane

    z ryżem curry i surówką
  • Placki z cukinii, ziemniaka i marchewki

    z sosem koperkowym
  • Placki ziemniaczane solo (3 szt.)

  • Placki z cukinii solo (3 szt.)

Fast Food

  • Kebab w bułce

  • Kebab w cieście

  • Hamburger

  • Zapiekanka z pieca z pieczarkami

  • Zapiekanka z pieca z pieczarkami i szynką

  • Zapiekanka z pieca z serem, szynką i rukolą

    z pomidorkami koktajlowymi
  • Frytki

  • Talarki

  • Ziemniaczki pieczone

Ryby

  • Szef kuchni poleca

    Pstrąg w migdałach

    grillowany z masłem oraz czosnkiem, podany z sałatką wiosenną i frytkami
  • Łosoś tagliatelle

    z pieca, podany na czerwonym makaronie z warzywami z wody

Menu dla dzieci

Makarony

  • Spaghetti Bolognese

    z mielonym mięsem mielonym, duszonym w sosie bolognese, doprawione parmezanem
  • Rigati z kurczakiem

    z kurczakiem, cebulą, czosnkiem, białym winem, cukinią, chili, śmietaną i parmezanem

Pierogi i naleśniki

  • Pierogi z mięsem

  • Pierogi ruskie

  • Pierogi z kapustą i grzybami

  • Szef kuchni poleca

    Pierogi ze szpinakiem

  • Pierogi z truskawkami

  • Naleśniki z dżemem

  • Naleśniki z białym serem

  • Naleśniki z owocami

  • Naleśniki ze szpinakiem

Sałatki

  • Sałatka Grecka

    ser feta w sałatce ze świeżego pomidora, ogórka, sałaty lodowej z oliwkami, sosem winegret i czerwoną cebulką
  • Sałatka z ananasem

    grillowany ananas z kurczakiem oraz serem brie w sałacie lodowej z pomidorem, selerem naciowym, sosem czosnkowym, podawana z pieczywem czosnkowym
  • Sałatka z łososiem i cukinią

    młody szpinak z pokruszoną fetą, grillowaną cukinią i jajkiem połączony z kawałkami wędzonego łososia, skropione sokiem z cytryny, sosem winegret
  • Sałatka z krewetkami

    mix sałat połączony z prażonymi orzechami nerkowca, melonem i krewetkami, skropione sosem winegret pietruszkowym

Sosy do pizzy

  • Sos czosnkowy

  • Sos pomidorowy

  • Sos 1000 wysp

  • Sos pietruszkowy